Selectează o Pagină

Nu există proiect prea mare sau prea mic

TOPRECRUIT facilitează importul de personal din Asia atât pentru echipe mici, de doar câțiva muncitori, cât și pentru echipe numeroase, de zeci sau chiar sute de angajați.

Domeniile noastre de activitate:

Oferim angajatorilor din diferite sectoare de activitate servicii complete de recrutare și plasare de forță de muncă.

Construcții

Zidari, zugravi, instalatori, sudori, dulgheri, electricieni, fierar betoniști, tâmplari

HoReCa

Recepţioneri, ospătari, personal curăţenie, menajere, bucătari, cameriste

Servicii

Asistenți medicali, paznici, bone, şoferi, mecanici, electricieni auto

Comerț / Industrie

Muncitori calificați, semi-calificați și necalificați

Servicii și proceduri de recrutare personal din Asia

După o primă întâlnire în care se stabilesc condițiile de colaborare,  necesarul de forță de muncă și aptitudinile necesare fiecărui angajat, urmează o serie de etape necesare care trebuiesc parcurse: 

  • Selecția candidatilor si interviul: O primă selecție a candidaților este efectuată de către birourile din Asia, selecție care are la bază identificarea celor mai bune CV-uri și un interviu cu fiecare potențial candidat. Biroul din Asia intocmește o listă scurtă de candidați, care vor avea al 2-lea interviu video (Skype) cu reprezentanții companiei angajatoare. Acest proces este necesar pentru cunoașterea și validarea candidaților. Pot fi organizate interviuri și probe de lucru la sediul colaboratorilor noștri din Asia.
  • Obtinerea avizului de angajare de la Oficiul de Imigrări: După finalizarea interviurilor, se redactează și se semnează  contractele de muncă pentru viitorii angajați, contracte în care vor trebui stipulate toate condițiile angajării. Ulterior se întocmește un dosar, care trebuie depus la Oficiul de Imigrări pentru obținerea autorizațiilor de muncă. Firma noastră poate efectua toate demersurile necesare pentru obținerea autorizațiilor de muncă de la Oficiul de Imigrări pe sau putem acorda doar consultanță pentru întocmirea dosarului.
  • Expedierea Avizului de Muncă în țara de proveniență a angajatului în vederea obținerii vizei pe o perioadă determinată, în scop de muncă.
  • Obținerea celui mai bun cost de deplasare (bilet avion) prin contractul pe care îl avem cu una dintre cele mai mari agenții de ticketing din România.
  • Asistență în preluarea angajatului de la aeroport în ziua sosirii acestuia în Romania.

 

Selecție & verificare riguroasă

Angajați competenți din domeniul dorit

Asigurare documentație

Ne ocupăm de obținerea tuturor avizelor legale

Mii de candidați disponibili

Peste 2000 de candidați în bazele de date din Asia

Transport Asia - România

Ne ocupăm de transportul angajaților

Aveți întrebări sau doriți o cotație de preț?